Lumenpudotus katolta - varaa palvelu ajoissa! Helsinki - Peltisepänliike Hyvönen hoitaa

Lumenpudotukset on paras tiputtaa hallitusti alas katolta. Se onnistuu kokeneilta lumenpudottajilta, joita Peltisepänliike Hyvönen käyttää. Ole ajoissa ja varmista nopea palvelu kiinteistöllesi!

Peltisepänliike Hyvönen Oy pitää ajan tasalla vakuutukset ja varmistaa työntekijöiden ja sivullisten turvallisuuden voimassa olevien turvallisuusmääräysten mukaisesti. Ammattitaidolla ja turvallisesti suoritettu lumenpudotus takaa toivotun lopputuloksen. Lumenpudotukset kannattaa teetättää ammattilaisilla!

Lunta sataa ja kertyy katoille välillä paljon nopeasti ja huomaamatta. Vaaralliset lumimassat ja jääpuikot kannattaa poistaa hyvissä ajoin ennen todellista vaaraa. Suuri lumimassa katolla saattaa aiheuttaa vaurioita kattorakenteille ja ne muodostavat turvallisuusriskin pudotessaan alas katolta hallitsemattomasti. Huolehdi hallitusta lumenpudotuksesta ajoissa. Ammattitaitoiset kattomiehemme pudottavat lumet katolta turvallisesti ja tehokkaasti ja poistavat jäät katoilta kattopintoja vahingoittamatta!

Teemme lumenpudotuksia Suur Helsingin alueella (Uusimaa, pääkaupunkiseutu). Varaudu lumenpudotuksiin ajoissa ja tee kanssamme sopimus.

Vaivattomin tapa on tehdä hyvissä ajoin sopimus talven lumenpudotuksista. Sopimalla lumenpudotuksista ennakkoon hinta ei yllätä ja saat palvelun nopeasti myös lumimyrskyn yllättäessä. Ota yhteyttä ja varmista paras ja nopea palvelu kiinteistöllesi. Tilaa turvallinen lumenpudostus meiltä, Peltisepänliike Hyvönen hoitaa!

Kävelijät huom! Varokaa talvella katolta putoilevaa lunta ja jääpuikkoja!

Pyydä hintatarjous lumenpudotuksesta - Peltisepänliike Hyvönen

Ota yhteys info@pslhyvonen.fi

tai soita 09638559

 

 

 

 

 

 

 

 

Kauttamme myös   lumiesteet,                                                                                                                                     kattosillat, seinä- ja lapetikkaat.

Kourujen puhdistukset ja jään poisto

Lumenpudotus, lumen pudotus, lumenpudotus hinta Helsinki, Lumenpudotukset katolta Helsinki ammattilainen työssä